One day in TELUS tower

Днешният материал е една свежа разходка из цветните коридори на най-новата сграда на TELUS International Europe. Вземам Ви с мен, да се разходим и вдъхновим заедно♥

Надникваме в новото попълнение на града. В както те се наричат – „най-Instagram-worthy сградите в столицата“. И да, адски #Instagramable е. Компанията създава невероятна атмосфера за служителите, за кандидатстващите и за минувачите покрай пл.Македония в София.

А това са кадри в една от любимите ми стаи. Простота в детайли, скандинавски елементи в декора, бяло и свежест. Мир за душата, на това ми ухае тази „Silence room“.

Разходих се и из стаите за интервюта – цветни и свежи ♥ Да му се прииска на човек да се яви като кандидат 🙂

Кют залите и зоните в компанията са толкова много и токова #Instagramable ♥

А тук GERDÁNA е изловена в любимото ѝ занимание – заснемането на красиви детайли ♥

 

Излишно е да споменавам, коя бе най-вълнуващата „Silence room“ за мен . Aмии, разбира се – розовата. Огромен розов диван, огромни розови възглавници и розови стени, нямам търпение да се върна там. Любими нюанси, с които бяхме много  #MatchyMatchy .

Разходката в новата сграда на TELUS International Europe ме срещна с различността, вдъхновението и креативните им решения чрез модерни и уютни зони да покажат грижа към екипите си. Защото умението да имаш отношение и да вдъхновяваш останалите е много по-скъпо от всеки друг достигнат таргет.

Благодаря за свежия тур, надявам се вдъхнових и вас♥

#GERDÁNA

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s