Как Понеделник да ни е любим ден

Днес ще си говорим за Понеделник, чара му и как да си го направим приятен, да не го нападаме и да забравяме, че го има като директно вперим поглед към следващите почивни дни. Защото настроението докато той се случва, определя и настроението през останалите дни. А ако то е прекрасно, нали знаете


Слънчева старт. Независимо от времето навън , нека стартираме денят си сякаш е слънчево, с пухкави облаци (като на снимката). Защото Слънцето е в нас самите..

Планиране. Да драснем няколко реда с неща, които искаме да си свършим или случим през седмицата. А което е с тикче „свършено“, ще ни усмихва след това.


Готина визия. Да се облечем с дрехи, които си обичаме много, харесваме се в тях и знаем, че ще допринесът да се чувстваме свежо. А ако нямаме време, можем да ги подготвим и предния ден.

Хубава музика. Да си пуснем нещо ново, весело или пък любимо.

*А аз попаднах на това тази сутрин при интервюто на групата по любимото ми радио. Много свежо парче.

Мобилизирано отметване на задачките. На работното място или в работните задачки да отметнем най-важните, възможно най-бързо.

Да мечтаем. Много по-хубав би бил Понеделника, както и всеки друг ден ако си помечтаем за нещо, което искаме да ни се случи или пък просто замечтано се върнем към хубавите такива. А защо да не прехвърлим няколко стари кадри от тях. Онова пътуване, онази среща с приятели, онзи момент, когато…

Час за „#MeTime“. Да си запазим или да сме си запазили час за разкрасяваща процедура. Малко време за нас си, какво като сме имали от същото цял уикенд.

Нещо любимо. Любима храна, списание или нещо друго, с което ще завършим деня. Защо пък не, та Понеделника бе прекрасен, заслужава си ♡

Защото Понеделника си е страхотен. Едно своеобразно ново начало и нова енергия. От утрото му да знаем, че от него ни очакват нови задачки и неща за случване. Нови премеждия, но и нови върхове, нови срещи, нови моменти, нови усмивки, и какво ли още не. А какво по-хубаво от енргията на новото.

#GERDÁNA

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s