Вкусни местенца в София

Всички се радваме на все повече, раждащите се, различни местенца в града, а в днешната публикация споделям някои от потвърдено, вкусните. И ако все още не сте подредили програмата си, отбелязвайте някое от списъка, грабвайте любим човек и бързо към локацията, да си сторите вкусни и усмихнати моменти.

Soul Kitchen е с различна и уютна, по онзи опростен начин атмосфера. Подходяща както за кафе моменти, така и за някоя вкусотия. А те наистина са за душата..

Aubergine е от непретенциозните, сгушени не точно в центъра, интересни и толкова вкусни местенца.

Boho е едно от любимите ми местенца в града от няколко месеца. Интересни неща в основното меню и ежедневен, адски вкусен брънч до 17ч. Персонала е много мил, а тази атмосфера..

Cafe Atlas ще ви учуди, защото не е в центъра, а има страхотни закуски и закуско-обеди, както и куп печива приготвени на място.

KOTO е различно, като атмосфера и като експериментиране с вкусове, които обаче допрат ли небцето са…

Cafe MaBaker е от романтично-уютните, малки, скътани, вкусни и ухаещи на печива местенца, в които ти е достатъчна една тарталета, капучино и хубава книга в ръка.. Или пък багета,сякаш си в Париж.

Събирам куп вкусни кадри и някои от най-вкусните местенца в града според мен. Храна за окото, сетивата и атмосфера за душичката.

Ще се радвам ако споделите с мен ваши, любими местенца и дали ви е харесала / била вкусна, упс полезна статията.

#GERDÁNA

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s